Min rekommendation

Jag vill gärna bidra med att berätta om vad Dorothée bidragit med i mitt liv.

I ett ögonblicks ögonblick hände en sak i mitt liv som gav symptom likt en svår magkatarr, jag hade så pass ont i magen under en månads tid att jag var tvungen att lägga mig på min arbetsplats mellan lektionerna, jag arbetade som språklärare på en skola. Jag var mycket oroad då jag tills den tiden hade varit vid god hälsa.

När Dorothée erbjöd sin hjälp var det inte så att jag trodde att hon över telefon skulle kunna ta bort min magsmärta utan jag var mest nyfiken på att se vad Dorothée sysslade med.

Få gånger har jag blivit mer förvånad. All min magsmärta försvann helt och hållet och har tills dagens datum inte mer gjort sig närvarande.

Den här erfarenheten gjorde så starkt intryck på mig som person att jag vid senare tillfälle bad om att få göra en session för att ta bort ett eventuellt inre hinder som jag trodde kunna förnimma. Resultatet blev återigen över förväntan.

Jag rekommenderar därför Dorothée med det varmaste. Jag vet fortfarande inte hur eller vad hon gör, men jag kan bedyra att det fungerar. Varmt tack // Hannika Öberg, grundare för Bbeabridge och Kul&Reko

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *