DeVi Coaching

DeVi Coaching

När Hannika Öberg, fick information om att vi var påväg in i den 4-e industriella revolutionen, där robotar och AI kommer att ta över mer och mer, skapade hon DeVI Coachingen för att hjälpa och förbereda människor för den tid där många arbeten kommer att försvinna eller förändras. Det var före Corona, permitteringar, och konkurser. DeVi coachingen är en del i den uppgradering som många människor behöver för att komma till nästa steg för att kunna bygga det liv de önskar. Hon har också byggt upp Kul&Reko som är en paraplyorganisation som tillhandahåller event, coaching och förmedling av arbete och en marknadsföring och mötesplats för företag, egenanställda och medlemmar.
Jag tycker att det är ett intressant företag och ett intressant koncept och har därför utbildat mig till DeVi Coach. DeVi Coachingen är en strukturerad coaching med 10 avsnitt. Du kan boka mig här…. Boka Direkt

Vi har en boknings sida och plattform som heter Kul&Reko

Du kan bli medlem och få bra rabatter på Coachingen det tycker jag är en bra idé eftersom medlemspriset endast är 100 kr per år och man får många fördelar.

Här är en information om DeVi Coaching för medlem