Rekommendationer


Som multi Coach och mångsysslare är det nödvändigt att definiera området för att få en klar bild över vad jag kan göra för dig. Mer info här. Dock kan jag här plocka in några kommentarer vad andra säger om mig i olika områden;

Hannika Öberg; “Jag har sällan blivit mer förvånad! 59 minuter med Dorethée förändrade min vardag för alltid till det bättre, mer information tryck här

Anders Nordström;

“Jag fick rekommendationer att kontakta Dorothée och provade på vinst och förlust, vilket ledde till en direkt process i mig själv. Jag blev medveten om min egen roll i mitt liv, jag fick hjälp med att släppa taget om gammalt. Mycket tacksam rekommenderar jag Dorothée till det bästa och mest kraftfulla Coaching jag har varit med om tills dagens datum.

Elena; “

“Dorothée har hjälpt mig att lösa upp specifika smärtor i vissa delar av min kropp. Jag har samtidigt blivit vägledd till att hämta hem bitar av min själ som fastnade kvar i mina tidigare trauman och som hindrade mig från att skapa det liv jag ville leva. Idag känns det lättare, tryggare och starkare i min kropp. Dorothée har förmåga att hålla utrymme för information som ska lysas upp och transformeras. Rekommenderar varmt att göra din resan tillsammans med Dorothée. “

…..

Anna Sundstedt

Jag fick en fantastisk och unik behandling av Dorothée där hon metodiskt hjäpte mig att leta reda på gamla blockeringar som vi gemensamt bearbetade och som jag sedan fick hjälp att släppa. Jag upplever Dorothée som mycket proffessionell och inkännande. Hon lämnar ett tryggt och fint utrymme till läkandeprocessen med sina vida kunskaper. Jag kände mig hela tiden trygg trots att det kom upp rätt allvarliga trauman som vi gemensamt bearbetade. Jag rekommenderar å det varmaste Dorothée.

Min rekommendation

Jag vill gärna bidra med att berätta om vad Dorothée bidragit med i mitt liv.

I ett ögonblicks ögonblick hände en sak i mitt liv som gav symptom likt en svår magkatarr, jag hade så pass ont i magen under en månads tid att jag var tvungen att lägga mig på min arbetsplats mellan lektionerna, jag arbetade som språklärare på en skola. Jag var mycket oroad då jag tills den tiden hade varit vid god hälsa.

När Dorothée erbjöd sin hjälp var det inte så att jag trodde att hon över telefon skulle kunna ta bort min magsmärta utan jag var mest nyfiken på att se vad Dorothée sysslade med.

Få gånger har jag blivit mer förvånad. All min magsmärta försvann helt och hållet och har tills dagens datum inte mer gjort sig närvarande.

Den här erfarenheten gjorde så starkt intryck på mig som person att jag vid senare tillfälle bad om att få göra en session för att ta bort ett eventuellt inre hinder som jag trodde kunna förnimma. Resultatet blev återigen över förväntan.

Jag rekommenderar därför Dorothée med det varmaste. Jag vet fortfarande inte hur eller vad hon gör, men jag kan bedyra att det fungerar. Varmt tack // Hannika Öberg, grundare för Bbeabridge och Kul&Reko